U bent hier

Waar

 

We komen bij voorkeur bij u thuis. Het voordeel hierbij is dat de problemen worden bekeken waar ze zich daadwerkelijk voordoen. In bepaalde gevallen is het echter aangewezen dat u naar onze praktijkruimte komt, bijvoorbeeld voor een passing van een stoel met een leverancier of indien u behandeld wordt voor armhandfunctie problemen of whiplashklachten.

 

 Telefoonnummer:

076 549 67 16

Ergotherapie Maatwerk heeft drie vestigingen:

Paramedisch Centrum Zuid
Paulusstraat 2
4834 WS Breda
 

Hoofdvestiging en postadres schapenweide

U rijdt op de zuidelijke rondweg, u neemt de afslag Ulvenhout/ Ginneken. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf richting Ulvenhout. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor (rechts valkeniersplein, links fietsenzaak Janson). Na ongeveer 250 meter na de stoplichten gaat u linksaf. U kunt parkeren op de parkeerplaats van de bibliotheek. De ingang van het Paramedisch Centrum Breda Zuid is aan uw rechterzijde.
Praktijk Graaf Hendrik lll laan
Graaf Hendrik III laan 123
4819 CD Breda

Praktijk Graaf Hendrik lll laan

U rijdt op de zuidelijke rondweg van Breda. U neemt de afslag mastbos/ klokkenberg/ centrum. U volgt de route centrum. U gaat de 2e straat rechtsaf. Het gebouw Graaf Hendrik lll laan bevindt zich aan uw rechterzijde. U kunt voor de deur parkeren.

Gezondheidscentrum Het Vierendeel
Het Vierendeel 3b
4921 LC Made

Gezondheidscentrum Het Vierendeel

U komt vanaf de A59 afslag Made. U volgt de richting Made. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, bij de stoplichten links af. U gaat op de markt direct rechts af, u volgt deze weg dan bevindt het gebouw Het Vierendeel zich aan de linkerzijde. De Praktijk bevindt zich op de begane grond, u kunt de beletteringsborden volgen.

De Praktijk voor Ergotherapie heeft een ruim verzorgingsgebied. We komen aan huis in de gemeenten Breda, Rijsbergen, Made, Terheijden, Wagenberg, Hooge Zwaluwe, Oosterhout, Geertruidenberg en Raamsdonkveer.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer